Magyar English Deutsch Р???кий Polish Portuguese
Spanish French Italian Romanian Japanese Chinese (Traditional) Dutch Czech Slovakian Croatian Slovenian Bulgarian


Szobatípusok:

 • Lakosztály
 • Erkélyes kétágyas
 • Kétágyas
 • Háromágyas
 • Családi


 • Amennyiben honlapunkon keresztül foglal, a szabad kapacitások függvényében garantáljuk Önnek a fotó alapján kiválasztott szobát.  Lakosztály

  Lakosztály 01
  Lakosztály 02

  Lakosztály 03
  Lakosztály 04
  Lakosztály 05
  Lakosztály 06
  Lakosztály 07
  Lakosztály 08
  Lakosztály 09
  Lakosztály (1. emelet)
  Városi panoráma / erkély / klíma


  Erkélyes kétágyas

  Erkélyes kétágyas 01
  Erkélyes kétágyas 02
  Erkélyes kétágyas 03


  King szoba

  King szoba 01
  King szoba 02
  King szoba 03


  Külső tér

   

  Amennyiben honlapunkon keresztül foglal, a szabad kapacitások függvényében garantáljuk Önnek a fotó alapján kiválasztott szobát.

  Esküvő a fővárosban? Pihenjék ki a nagy napot Budapesti szállodánkban!

  budapesti szálloda Napjainkban már szinte nincs is olyan esküvő, melyre ne érkezének vendégek külföldről, de legalább vidékről. Az ilyen esetekben annyi a plusz nehézség, hogy meg kell oldani azoknak a vendégeknek az elszállásolását, akik nem tudnak aznap hazamenni. Ilyenkor gyakori, hogy az ifjú pár is foglal magának egy kényelmes szállást, ahol kipihenhetik a nagy nap fáradalmait. Budapesti szállodánk szeretettel várja nem csak a párt, hanem a vendégeket is!

  Budapesti szállodánk csendes, zöldövezeti környezetben található, exkluzív környezetet biztosítunk a pihenéshez. A hotel könnyen megközelíthető autóval, de akár tömegközlekedéssel is, a belváros bármelyik részéből gyorsan oda lehet jutni még éjszaka is. A csendes, nyugodt környezet a biztosítéka annak, hogy az esküvő után mindenki kipihenhesse magát.

  Épp ilyen helyet keresnek, ahol az esküvőjük után nem kell semmi mással foglalkozni, csakis egymással és a pihenéssel? Válasszák budapesti szállodánkat, a saját és a vendégek részére is! A részletekért és a foglalásért forduljanak hozzánk bizalommal!

  Külföldi vendégei érkeznek, és nincs hol elszállásolja őket? Válassza budapesti hotelünket!

  Nagyon sok ember, külföldi tartózkodása során rengeteg új barátra tesz szert, akikkel hazatérése után is tartja a kapcsolatot. Egyes személyekkel olyan szoros kötelék alakul ki, hogy később is meglátogatják egymást, azonban az elszállásolást illetően bizonyos esetekben a vendéglátók korlátokba ütközhetnek. Ha Önnek sincsenek megfelelő körülményei ahhoz, hogy külföldi barátait kényelmesen fogadhassa otthonában, válassza számukra budapesti hotelünket!

  Budapesti hotelünkben exkluzív, igényes környezetben pihenhetnek külföldi vendégei, amit sohasem fognak elfelejteni, így pozitív élményekkel utazhatnak haza. Ameddig Ön a programok szervezéséről gondoskodik, mi biztosítjuk kényelmüket, a pihenésükhöz a megfelelő körülményeket, így a fővárosban eltöltött idő valóban élvezetes lehet számukra.

  Foglaljon szállást budapesti hotelünkben külföldi barátainak, ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  Válassza a tudatos pihenést budapesti szállodánkban!

  A nyaralás lehet egy spontán program kavalkád, amiben ugyanúgy elfáradunk, mint az életünk hétköznpok mozgatta mókuskerekében, de lehet tudatos kikapcsolódás is, ami feltölt új energiákkal.

  Ha Ön az utóbbit szeretné megvalósítani, akkor ehhez tökéletes helyszínnek bizonyulhat a Hotel Villa Korda! Budapesti szállodánk közel van a belvároshoz, csak a második kerületig kell utazni, mégis, mintha megállt volna az idő. A teljes nyugalmat és a maradéktalan kikapcsolódást az idilli zöld környezet, a budai madárcsicsergéses béke és a közeli tájvédelmi körzet közelsége is szavatolja.

  Látogasson el budapesti szállodánkba, pihenjen a Hotel Villa Kordában, és lassuljon le egy kicsit, hogy az igazán fontos dolgokat újra fókuszba helyezhesse: például önmagát! Budapesti hotelünkben kedves kiszolgálás, szépen berendezett szobák fogadják egy klasszikus stílusban épült villában. Lehetőség van sétára, kirándulásra, csendes elvonulásra is. Gyönyörködjön a tájban, élvezze a békét, adja át magát a gondolatainak és szakadjon ki egy kicsit a tegnapból, engedje el a holnapot!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon szállást budapesti szállodánkban, pihenjen nálunk tudatosan!

  Töltse az októberi hosszú hétvégét exkluzív környezetben, budapesti hotelünkben!

  A budai hegyek kitűnő lehetőséget kínálnak az év bármely szakában, egy kis tavaszi kirándulásra, családi nyaralásra, őszi ejtőzésre vagy téli ünneplésre is. Aki a főváros közelében keres idilli szállást, lehetőleg csendes, zöld övezetben, exkluzív környezetben, a Villa Korda budapesti hotelben nem fog csalódni.

  A Villa Korda csapata szívesen látja vendégül az októberi hosszú hétvégén is a pihenni, feltöltődni érkezőket. Mindenképpen érdemes kihasználni ezeket a napokat, hiszen októberben még kellemes lehet az idő városnézéshez, kiránduláshoz is. Ha az idő csípősebb, egy kényelmes budapesti szállodában akkor is el lehet bújni a világ elől párunkkal vagy akár a családdal is. Szállodánkban és környezetében minden adott a nyugalomhoz!

  Amennyiben az októberi hosszú hétvégét a fővárosban, mégis békés, exkluzív környezetben töltené, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és bátran foglaljon szobát budapesti hotelünkben!

  Hotel Villa Korda - 1025 Budapest, Szikla u. 9.
  Tel: +36-1-325-91-23, +36-1-325-91-51 Fax: +36-1-325-91-27
  E-mail: info@villakorda.com