Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel ajánljuk Önnek cégünk teljes körű weboldalkészítési szolgáltatását, amely a WordPress rendszeren alapul. Célunk, hogy segítsünk Önnek egy modern, esztétikus és minden eszközön kiválóan működő weboldal létrehozásában, amely hozzájárul vállalkozása sikeréhez. Az alábbiakban bemutatjuk, mit tartalmaz ajánlatunk, és milyen előnyökkel jár egy WordPress alapú webhely.

Miért válassza a WordPress-t?

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere, amely rugalmasságával és felhasználóbarát felületével kiemelkedik. A következő előnyök teszik vonzóvá a WordPress-t:

  • Egyszerű tartalomszerkesztés: WordPress esetén nincs szükség programozói ismeretekre. A vizuális szerkesztő segítségével könnyedén frissítheti weboldala tartalmát.
  • Testreszabhatóság: Számtalan témával és bővítménnyel rendelkezik, amelyek segítségével weboldalát teljes mértékben az Ön igényeihez igazíthatja.
  • SEO-barát: A WordPress kiváló SEO támogatással bír, ami elősegíti weboldala jobb helyezését a keresőmotorok találatai között.
  • Biztonság: Rendszeres frissítésekkel a WordPress biztonságos platformot nyújt weboldalának.
  • Reszponzív design: A WordPress sablonok többsége reszponzív, azaz minden készüléken (asztali számítógép, tablet, mobiltelefon) tökéletesen jelenik meg.

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

  • Weboldalkészítés WordPress-ben: Teljes mértékben testreszabott, reszponzív weboldal készítése, amely tükrözi vállalkozása arculatát és megfelel üzleti céljainak.
  • SSL biztonsági tanúsítvány telepítése: Weboldalának biztonságát SSL tanúsítvánnyal növeljük, amely garantálja az adatforgalom titkosítását és növeli látogatói bizalmát.
  • Domain és tárhely vásárlása: Segítünk Önnek a megfelelő domain név kiválasztásában és a tárhely szolgáltatás biztosításában.
  • Google indexelés: Új webhelye beállítása és beküldése a Google keresőindexébe, hogy weboldala gyorsan és hatékonyan elérhető legyen a világhálón.

Díjszabás

A szolgáltatásaink díjait megállapodás szerint alakítjuk ki, figyelembe véve a projekt specifikációit és az Ön egyedi igényeit. Ajánlatunk tartalmazza a tervezést, fejlesztést, a domain és tárhely költségeit, valamint az SSL tanúsítvány telepítését.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, vagy konkrét ajánlatot kérni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: biuro@natopie.pl. Szakértőink készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek a digitális jelenlét kiépítésében.

Köszönjük, hogy minket választ! Várjuk mielőbbi jelentkezését, hogy közösen megvalósíthassuk digitális céljait.

Üdvözlettel, A MIG Hosting csapata, biuro@natopie.pl