A AWAK modern lemezgarázsok professzionális gyártója. Komplex szolgáltatást nyújtunk a lehető legrövidebb szállítási idővel.
Olcsó könnyűszerkezetes, acélszerkezetes építmények, mobil garázs, lemezgarázs – Mobil garázs, lemezgarázs gyártása – Tel. +36 306 454 070.

Lemezgarázsok

Termékeinket folyamatosan korszerűsítjük és tökéletesítjük, forgalmunk dinamikusan növekszik, az unió számos országába szállítunk, vevőink maximális megelégedettsége mellett.
A kivitelezést tekintve mind formai, mind esztétikai megoldásokban nagyon széles lehetőségeket kínálunk, de vannak jól bevált standard termékeink is. Honlapunkon minden fontos információt megtalál, garázsát ki tudja választani a standard garázsok közül.
Előre gyártott garázsok Lengyelországból. Funkcionális és olcsó lemezgarázsok és előregyártott garázsok gyártása, szerelése.
Garázsra, raktárra vagy valami hasonlóra van szüksége a kívánt mérethez? Csak küldjön nekünk egy vázlatot vagy leírást, és mi ajánlatot teszünk.

Mobilgarázsok

Cégünk fémlemez garázsok (Mobilgarázsok, Mobilgarázs, Lemezgarázs) gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére és ügyfeleink elégedettségére. A sikerünk nem csak a minőségi nyersanyagoknak köszönhető, hanem az alkalmazott, modern technológiai megoldásoknak is. Így amikor termékeink Önökhöz kerülnek, teherbíróak, funkcionálisak és biztonságosan használhatók. A kivitelezés pontossága és hatékonysága cégünk legfontosabb célja, a legnagyobb vonzóerő pedig a piacon elérhető legalacsonyabb ár.

A famintázatú mobilgarázsok nagyon népszerűek a piacon, és cégünknél a leggyakrabban vásárolt termékek között jegyezzük.

Mobilgarázsok telepítése – Egyszerű és gyors megoldás az AWAK-tól

Kínálatunkban található modern lemezgarázsok számos előnnyel rendelkeznek, megfelelnek még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

Garázsaink kiváló minőségű, 0,4 mm – 0,5 mm vastagságú fémlemezből készülnek, amelyek cinkréteggel lettek bevonva, hogy az hatékonyan védje a lemezeket az időjárás viszontagságaitól. Ez garantálja hihetetlen tartósságukat. Emellett további előny a garázselemek széles színválasztéka, amely korlátlan színkonfigurációkat tesz lehetővé. Ennek köszönhetően minden vásárló egyedi színben, egyedi elemek közül választhat, hogy a garázs megfelelően illjen az ingatlan stílusához.

Garázsaink további előnye, hogy méretüket a megrendelő egyedi igényei szerint módosíthatjuk. Ezen kívül három különböző tetőtszerkezet-típus közül választhat: hátrafelé lejtő, jobb vagy bal oldalra lejtő vagy nyeregtető. A konfigurációk széles választékának köszönhetően a garázs kerülhet közvetlenül egy lakóépület mellé vagy önálló épületként is összeszerelhető.

A kínáltunkban található modellek mind felszerelhető, plusz elemekkel, melyek növelik a használat kényelmét és színvonalát.

Mobilgarázs árak

Beépíthető, egy a garázskapuk nyitását és zárását vezérlő automata egység. Kérhető fém cserepeslemez a tetőre vagy a belső falakra egy filcréteg, mely egyszerre látja el a hő- és a hangszigetelést is, mindezzel komfortosabbá téve a helységet. Kérhetőek plusz tetőelemek vagy ereszcsatorna beépítése esetleg a tetőszerkezet megerősítése egy zárt profillal. Ingyenes segítség a vásárlás mellé.

Profi cégként ingyenes kiszállítást biztosítunk a megrendelés helyére és az Ön által megjelölt helyen össze is szereljük a garázst. Az ajánlatunkban szereplő összes modellre garanciát vállalunk. A két év garancia vonatkozik az egyéni vásárlókra, cégek esetében a garanciális időszak egy év.

Tekintettel arra, hogy a garázs plusz elemekkel történő utólagos felszerelése megnövelheti a garázs végső árát, munkatársainkkal egyénileg egyeztethet igényeinek megfelelő árat.

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozza majd meg és elégetett lesz vásárlásával.

Tevékenységünk fő területe Közép- és Kelet-Európa. Szakterületünk az mobilgarázsok, tárolók, csarnokok, kutya kennelek, garázskapuk stb. Garancia.

Tervezése, gyártása és összeszerelése. Bármilyen méretű fémlemez konstrukciót vállalunk. Lépjen velünk kapcsolatba és látogassa meg honla
A garázs szerelése a szerkezet méretétől függ, egy 3*5 méteres garázs általában kb. 40 perc alatt lesz készen.
Mailen vagy telefonon meg kell adni a nevet és a címet, valamint a kiválasztott garázs tí.
A lemezgarázst teherautóval szállítjuk, az ügyfél dolga pedig az, hogy előzetesen megtudja, hogy a kívánt helyszín megközelíthető.
Minden eladó mobilgarázs ára különböző és sok tényezőtől függ. Nincs egy, szabott ár a mobilgarázsokra. Eladó termékeinket megnézheted a fényképgalériánkban. Nincs egységes árlistánk, mert a mobil garázsok és a lemezgarázsok ára az ügyfelek egyéni szükségleteitől függ.

Az ügyfél a beszerelés után készpénzzel fizet. Előleget csak akkor kérünk, ha a szabványtól eltérő, egyedi lemezgarázst rendelsz.

Kapcsolatba lépni:

AWAK – Mobilgarázs, Lemezgarázs, Kutya Kennel

Telefonszám: +36 306 454 070

Email: office@awak-mobilgarazs.hu